diner & menu

Zin om achterover te leunen en te ontspannen terwijl je uitkijkt over het water in de sfeervolle Bar Noir? Vaar over 't IJ en word omringd door de flikkerende lichten van onze hoofdstad. Of heb je zin in een feestje in de sneeuwwitte La Salle Neige? Waar onze beruchte helderwitte bedden de zaal oplichten in elke gewenste kleur of stemming. Niets moet en alles mag.

De Supperclub Cruise ligt aangemeerd achter het Centraal Station, het vierdekse zwaargewicht haalt je om 19h30 op bij Steiger 14 en neemt je mee naar een nacht om niet te vergeten. Hier geniet je van een avond vol spektakel, een heerlijk 4-gangen chef's menu (€ 55,-), vernieuwende DJ’s en spraakmakende performances. Aan het einde van de avond zet onze kapitein je af waar het allemaal begon.

Geniet van een internationale keuken in ware Supperclub stijl, kies van onze mooie wijnkaart of ga voor die ene cocktail die de avond op gang brengt. Om een idee te krijgen van hoe een 4-gangen diner eruit ziet, klik je hieronder op food. Er wordt altijd rekening gehouden met eventuele dieetwensen of allergieën.

evenementen

Wat is er romantischer dan trouwen op een originele locatie, in de buitenlucht tegen het prachtige decor van het Amsterdamse IJ? Stel je eens voor, een violist bij binnenkomst, de ceremonie die wordt voltrokken op het buitendek, gevolgd door een diner op het grote bed in La Salle Neige. De cruise is een officiële trouw locatie. Geen trouwplannen, maar ben je op zoek naar een fantastische locatie voor een bedrijfsevent? Wat dacht je van een barbecue en cocktail workshop tijdens de zonsondergang op het buitendek? Dit zijn een paar van de vele voorbeelden die laten zien waarom de Supperclub Cruise de perfecte locatie is voor iedere gelegenheid.

Je kunt de Supperclub Cruise afhuren en het evenement zelf plannen, of je kan ons vragen om een op maat gemaakt concept te creëren. We hebben ons eigen, ervaren en creatieve team van chefs, artiesten, entertainers, DJ’s en VJ’s die al jouw wensen kunnen omzetten naar een realiteit.

Voor meer informatie over het huren van de locatie kan je contact opnemen met onze manager Frank via frank@supperclub.com

highlights

Clubavonden
lees meer
Sushi Brunch Cruise

Het leven wordt niet veel beter dan dit. Op zondag 30 april organiseert Supperclub Cruise voor alle sushi lovers een ware sushi cruise & brunch. 
Timetable:
12:00 – opstappen bij Pier 14, Centraal Station Amsterdam
12:15 tot 16:00 – varen & brunchen
17:00 – einde evenement

Resvering is inclusief:
* 5 gangen Sushi brunch menu 
* Live entertainment
* Excl. drank

Reserveringen via: info@sushi-festival.com

SUSHI Line-up:
T.B.A

寿司, 鮨
Stay tuned & join the event for all the updates

lees meer
Valentijnsdag '17

Trakteer je liefje op een bijzondere en ongewone avond uit met Valentijns. Dineer op onze grote bedden terwijl we over de wateren van Amsterdam varen. Onze chef Erik Groenendaal heeft speciaal voor deze avond een hartverwarmend 5-gangen diner samengesteld voor € 69. Natuurlijk zorgen we ook voor een mooie line-up aan performances en muziek door onze resident DJs. Klik hier om te reserveren. 

lees meer
Historie

De Supperclub Cruise werd in 1960 gebouwd als passagiersschip 'Pieter Caland', genoemd na de innovatieve civiel ingenieur in dienst van Rijkswaterstaat. Het schip was enorm modern voor haar tijd en was voorzien van een koninginnen hut omdat koningin Juliana met regelmaat een bezoek bracht aan het schip. Achter het stuurhuis zit nog steeds een ouderwetse kaartenkamer. Mocht je binnenkort een bezoek brengen aan de Supperclub Cruise, vraag dan vooral om een kleine tour door de klassieke en authentieke stuurhut. 

 

lees meer
CD's, dinerkaarten & meer

Op zoek naar het perfecte cadeau? Trakteer iemand op een ongewone avond uit met onze dinerbonnen, op eindeloos veel lekkere muziek met onze bekende CD's of misschien op een van onze custom made armbanden. Klik hier en neem een kijkje op onze webshop voor al onze goodies. 

lees meer

reserveringen

Ontdek Amsterdam en andere havensteden vanuit een uniek perspectief en in een bijzondere setting. Gezellig, informeel en de perfecte manier om je tafel etiquette te vergeten en simpelweg te genieten van een goede sfeer. Reserveer je bed hier en onze chef zal je verrassen met een heerlijk 4-gangen menu. Natuurlijk mogen we niet de live performances, DJ's en andere eigenaardigheden vergeten. We zijn op vrijdag en zaterdagavond vanaf 19h30 geopend voor diner. Supperclub Cruise is ook geschikt voor groepsreserveringen.

supperclub downtown

Zin in een dansje na het cruisen? Of wil je een drankje doen voor het diner? Supperclub Cruise heeft ook een equivelent aan land in het klassieke Odeon gebouw in de binnenstad. In het Odeon bevinden zich ook het lokale biercafé HOPPA en de gezellige cocktailbar Apt. Klik hier om naar de website te gaan van Supperclub centrum.

 

contact

adres

Ruyterkade Steiger 14
+31 (0)20 3446403
info@supperclubcruise.nl

Klik hier voor de routebeschrijving
Parkeren: P1 parking: Prins Hendrikkade 20a (7 min. lopen)
*houd er rekening mee dat de aanlegplaats bij speciale events kan afwijken

openingstijden

vrijdag & zaterdag
19h30 - 01h00